Ajanvaraus
HiusÄssät | Parturi-Kampaamot Lappeenranta | Imatra

MEILLÄ HIUKSESI OVAT OSAAVISSA KÄSISSÄ

YSTÄVÄLLISTÄ PALVELUA KOKO PERHEELLE

Parturi-kampaamopalvelut Lappeenrannassa ja Imatralla.

Aina ammattitaidolla

Ammattitaitoinen, jatkuvasti kouluttautuva henkilökuntamme palvelee kaikenikäisiä asiakkaitamme yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. hiustenleikkaukset, -värjäykset, -vaalennukset, permanentit, kampaukset ja meikkaukset, sekä parranajot. Suosimme kotimaisia tuotteita hiusten käsittelyssä.

Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannan Prismassa ja Sokoksella sekä Imatralla Prisman yhteydessä. Tilohimme on esteetön käynti.

Meillä on laaja valikoima hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, josta autamme sinut valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Tervetuloa!

Ajanvaraukseen

Parturi-Kampaamo

parturi-kampaamon palvelut

Hiusten leikkaukset

Hiusten leikkaukset

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan leikkauksen hiuksiisi. Palveluihimme kuuluvat kaikki hiustenleikkaukset siistimisleikkauksista mallinmuutosleikkauksiin.

Hiusten värjäykset

Hiusten värjäykset

Jatkuvasti kouluttautuva henkilökuntamme toteuttaa yksilölliset ja monipuoliset värikäsittelyt asiakkaan toivomuksen tai yhdessä suunnitellun lopputuloksen mukaan.

Hiusten vaalennuskäsittelyt

Hiusten vaalennuskäsittelyt

Olemme apunasi niin luonnollisen vaalennuksen, että suuremmankin vaalennustarpeen tai toiveen toteuttamisessa. Vaalennukset toteutamme aina hiusten hyvää kuntoa kunnioittaen.

Permanentit ja tukikäsittelyt

Permanentit ja tukikäsittelyt

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset kiharakäsittelyt perinteisestä permanentista volyymia antaviin laineisiin.

Kampaukset

Kampaukset

Meiltä saat juhlakampaukset kaikenlaisiin juhliin taikka arjen iloksi.

Hiusten pesu ja hoitokäsittelyt

Hiusten pesu ja hoitokäsittelyt

Hiusten ja hiuspohjan hoidolla voidaan hoitaa hiuspohjan kutinaa ja kuivuutta, sekä saada hiuksiin ilmavuutta, sileyttä tai kiiltoa. Hoitokäsittely on myös loistava tapa hemmotteluun.

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen kestokäsittelyt on helppo ja huoleton tapa kaunistautua ja saada kasvoihin ilmekkyyttä.

Meikkauspalvelut

Meikkauspalvelut

Onnistunut meikki on kantajansa näköinen. Toteutamme yksilölliset meikit asiakkaan toiveet huomioiden, niin arkeen kuin juhlaan.

Partakäsittelyt

Partakäsittelyt

Osaavat parturimme toteuttavat monipuolisesti partakäsittelyjä, kuten trimmausta, muotoilua, veitsiajoja, sekä parran värjäyksiä.