Ajanvaraus
HiusÄssät | Parturi-Kampaamot Lappeenranta | Imatra

KAUNEUDEN ASIANTUNTIJAT APUNASI

LÄMMINHENKISTÄ KAUNEUSHOITOLAN PALVELUA

Kauneushoitolan palvelut Lappeenrannassa

Aina ammattitaidolla

Koulutetut kosmetologimme kuuntelevat toiveesi, tutkivat ihosi kunnon, hoitavat yksilöllisesti ja neuvovat kotihoitotuotteiden valinnassa. Käytössämme on ylelliset ranskalaiset Darphin sekä merellisiä ainesosia hyödyntävä Phytomer -tuoteperheet.

Palveluihimme kuuluvat mm. kasvohoidot, ripsien ja kulmien käsittelyt, käsihoidot, kosmeettiset jalkahoidot, jalkaterveyttä edistävät jalkahoidot, hieronnat, sokerointi ja meikkauspalvelut.

S-kauneushoitolat toimii Sokos-tavaratalon yhteydessä kauppakeskus IsoKristiinassa. Tervetuloa!

Kauneushoitolan hinnasto

Kauneushoitola

Kauneushoitolan palvelut

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Kauniin ihon salaisuus piilee hyvässä ihon hoidossa. Ylläpidä ihon luonnollista raikkautta kosmetologin toteuttamalla kasvohoidolla. Osaavat kosmetologiemme auttavat sinua ihosi hoidossa.

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen kestokäsittelyt on helppo ja huoleton tapa kaunistautua ja saada kasvoihin ilmekkyyttä.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset saavat silmäsi säihkymään ja erottumaan − myös ilman meikkiä.

Käsihoidot

Käsihoidot

Kädet ovat käyntikorttimme -sanotaan. Teemme nopeaan siistimiseen tarkoitettua sekä hoidollisia ja rentouttavia käsihoitoja, kumman sinä haluat?

Kosmeettiset jalkahoidot

Kosmeettiset jalkahoidot

Kosmetologiemme käsissä jaloistasi tulee huolitellut näköiset ja ihanan pehmoiset, tuon vaikutuksen voit kokea pitkään hoidon jälkeenkin.

Hieronta

Hieronta

Klassisen hieronnan avulla lihakset rentoutuvat, verenkierto paranee ja aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta lievittää kipua ja vähentää stressiä. Jokainen hoitokokonaisuus määräytyy asiakkaan tarpeiden mukaan

Vartalohoidot

Vartalohoidot

Hyvinvointia keholle ja mielelle. Vartalohoitomme ovat suunniteltu rentouttamaan ja poistamaan stressiä sekä kireyksiä kehosta. Tutustu hierontoihimme.

Depilaatiot/ ihokarvojen poisto

Depilaatiot/ ihokarvojen poisto

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä häiritsevien ihokarvojen poistoon, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Meikkauspalvelut

Meikkauspalvelut

Onnistunut meikki on kantajansa näköinen. Toteutamme yksilölliset meikit asiakkaan toiveet huomioiden, niin arkeen kuin juhlaan.